IRISH-IN-CHICAGO-L Archives

Archiver > IRISH-IN-CHICAGO > 2009-04 > 1239768750


From: Judith Mason <>
Subject: Re: [IRISH-IN-CHICAGO] State of Illinois vital recordsonlinedatabase...
Date: Tue, 14 Apr 2009 21:12:30 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <1A33ABDC954C4B49A953DE6E7866EF34@OfficeDFCPHR91>


Hi Ellen,
I don't have any information for you - just letting you know I received your posting.
Judie Mason
Chicago

--- On Tue, 4/14/09, Ellen Woods <> wrote:

From: Ellen Woods <>
Subject: Re: [IRISH-IN-CHICAGO] State of Illinois vital records onlinedatabase...
To: ,
Date: Tuesday, April 14, 2009, 9:58 PM

Hey, anybody out there?

I tried to send a couple emails to this IRISH-IN-CHICAGO group & I'm
not sure they were ever received. Can somebody help by telling me if THIS
method works? (Sorry to piggyback onto this other message, but hey... trying
anything here.)

Does anyone have information that their families came to Chicago after having
been, or after having lived in, Oswego, NY in or around 1892? I have family
that moved after a fire at a major employer in Oswego -- the Kingsford corn
starch factory -- and I'm wondering if maybe they came with others. My
great grandfather worked at Lawler's Grocery Store at 26th and Lowe around
1900. They were always south siders. Anybody?!?

Thanks, all!

Ellen


----- Original Message ----- From: "Judith Mason"
<>
To: <>
Sent: Tuesday, April 14, 2009 9:20 PM
Subject: Re: [IRISH-IN-CHICAGO] State of Illinois vital records
onlinedatabase...


Maureen,
I had the same thing happen a few evenings ago when trying to access
ancestry.com. I think these problems occur when maintenence or upgrades are
being done to the website or when your server is doing maintenence.
Judie

--- On Tue, 4/14/09, <> wrote:

From: <>
Subject: Re: [IRISH-IN-CHICAGO] State of Illinois vital records online
database...
To: , ,

Date: Tuesday, April 14, 2009, 8:44 PM



Judie and Joyce - thanks. For some reason, I am unable to access the website
lately with AOL as my browser. The screen says accessing website, then just says
"done" and the screen is blank. The refresh button does not help.

I just went to Internet Explorer and was able to access it without any problem.
Weird!!!!!

Thanks again.

Maureen N


In a message dated 4/14/2009 8:12:55 P.M. Central Daylight Time,
writes:
Maureen, I just accessed the site about 5 minutes ago.



Access 350+ FREE radio stations anytime from anywhere on the web. Get the Radio
Toolbar!

-------------------------------
To unsubscribe from the list, please send an email to
with the word 'unsubscribe'
without the quotes in the subject and the body of the message


This thread: