GENBOX-L Archives

Archiver > GENBOX > 2004-03 > 1078763716


From: "Paul J. Harris" <>
Subject: RE: [GENBOX] Adding children
Date: Mon, 8 Mar 2004 11:35:18 -0500
In-Reply-To: <20040308155429.84077.qmail@web20418.mail.yahoo.com>


Pedro,

I tried to duplicate what you are reporting, but have already upgraded to
3.1.12. I am not getting the same behavior that you report. You might try
the upgrade and repeat the process to see if your results are different.

Paul

-----Original Message-----
From: Pedro Silva [mailto:]
Sent: Monday, March 08, 2004 10:54 AM
To:
Subject: [GENBOX] Adding children



Hi Genbox lovers

Yesterday (still with 3.1.11 / W98SE) I chose an existing couple (married)
and in the summary tab I entered 4 children, it all went well.

However, I choose one child and click on the event tab, the birth event is
there with the correct date but, it doesn't have any parents (unknown
parent) !?

It happened with all the 4 !

To correct it, I have done manual links.

Is it a problem or just my problem ?

TIA



Pedro



---------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Search - Find what youre looking for faster.


==== GENBOX Mailing List ====
To join this list, send an email to with the
word "subscribe" as the subject line. Then email your messages to
and they will appear on this list.

==============================
Gain access to over two billion names including the new Immigration
Collection with an Ancestry.com free trial. Click to learn more.
http://www.ancestry.com/rd/redir.asp?targetid=4930&sourceid=1237



This thread: